Avainsana: Mandala Travel

Wanna be vuorikiipeilijä

Haluatko hidastaa elämää? Lähde Nepaliin. En ole paahtoleipääkään ikinä syönyt niin hitaasti kuin Nepalissa. Puhumattakaan siitä, kuinka hitaasti askeleet seurasivat toisiaan.

Alla taiteellinen näkemykseni koko reitistä, jonka reilun kolmen viikon aikana taivalsimme. Täytyy sanoa, ettei minusta ainakaan taiteilijaa tule… Ja vuorikiipeilykin jäi ”wanna be” -tasolle. Eräs ryhmämme jäsen kirjoitti matkan aikana blogia, joten jos…öh…tuosta taideteoksesta ei ota tolkkua, reitti kiinnostaa … Lue lisää »

Nepal, here I come again!

Lähtö alkaa olla lähellä… Jälleen. Enpä tiennyt viime vuonna tähän aikaan, että tulisin olemaan seuraavanakin vuonna samanlaisissa fiiliksissä.

No ei ehkä ihan samanlaisissa, vaikka vuorenvalloitusjänskätys on kyllä jokseenkin sama. Siis että jänskäperhoset lepattaa vatsassa, vaikka istun vielä kotisohvalla.

Mitä opin viime kerrasta? (Viime kertahan siis päättyi näin)

Ehkä matkalaukkuun valikoitui nyt järkevämpiä tavaroita/vaatteita. Tai noh, senhän tietää vasta perillä … Lue lisää »

Rautaisella tiellä

Viime kerralla sain lopultakin sen Kevon stoorin kerrottua, mutta tästä ”parhaasta lomasta evö” on silti vielä jotain kertomatta… Nimittäin muutama päivä lapissa temuamisen jälkeen lähdin suosikkimaahani tekemään suosikkitekemistäni (tiesin jo ennen lähtöä, että siitä suosikkitekemisestä tulee suosikkitekemistäni). Tämä suosikkien yhtälö vaikutti varmasti juuri tämän loman sijoittumisessa lomien kaikkien aikojen top first -listalla ensimmäiseksi. Kieltämättä Nepalin reissu edellisellä lomalla oli sekin … Lue lisää »

Maa tärisee

Mietiskelin tässä, että kuinka nopeasti ihminen tottuukaan omituisiin asioihin. Sellaisiin asioihin kuten jakkien väistelyyn polulla, maan keinahteluun, suihkun puuttumiseen, mahtaviin vuorimaisemiin ja tepasteluun polulla, jonka reunalta olisi satojen metrien pudotus. Jännä juttu. No se siitä filosofisesta pohdiskelusta ja asiaan. Nyt ajattelin viedä päätökseen tämän Nepalin tarinani, koska uudet seikkailut kolkuttelevat jo ovella. Toisin sanoen huomenna menoksi.

Viime kerralla jäätiin Tengbocheen, … Lue lisää »

Nepalin kiertolainen esittäytyy

Hei vaan hei kaikki!

Sain kuin sainkin lopulta sisäisen juu-ei –väittelyni päätökseen ja päädyin kirjoittamaan teille, hyvät tutut ja tuntemattomat ystäväni, tarinaa, jota blogiksikin kutsutaan. Tähän alkuun kuului ylemmältä taholta käsky kirjoittaa lyhyt johdanto esittelyksi itsestäni. Ja että siis lyhyt? Milloin minä olen tiennyt, mitä tarkoittaa lyhyt?

No okei. Täytyy myöntää, että on siitä sanasta ehkä sittenkin joku käsitys. Ainakin, … Lue lisää »